foto's

Zaterdag 26 mei: plantenbeurs

Plantenbeurs op het prachtige erf van Berthy Roerink in Enschede (Ov) aan de Kwekkeboomweg 24.
G&B-leden bieden hun planten te koop aan van 11-12.30 uur.
Een mooi moment in het voorjaar om stekjes en planten uit je eigen tuin te verkopen en de lege gaatjes in je tuin weer met nieuwe plantjes op te vullen.
Om aan voldoende en een gevarieerd aanbod van planten/plantjes te komen hebben we graag nog meer G&B leden die plantjes aanbieden.
Het is jaarlijks een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie.
Doe mee en meld je aan als verkoper op de plantenbeurs 26 mei bij Opens window for sending emailcorryhuijbregts(at)gmail.com

Donderdag 21 juni: avondexcursie naar Erve Odinc in Markelo

Erve Odinc is een historisch interessant oud boerenerf, waar in 1300 al bewoning was. Het oudste gedeelte van de boerderij, oorspronkelijk gebouwd als een ’los hoes’, dateert van 1777. De tuinen zijn door Marion en Klaas van Heuven ontworpen en aangelegd in 1980. Er is getracht om bij elk van de verschillende gevels van de boerderij een passende tuinkamer te ontwerpen. Naast uitbundige bloei en groei zie je dat robuuste hagen de tuinkamers omranden. Het gehele erf en ook de tuinstructuur is een rijksmonument sinds 1996.

Zie voor meer informatie: Opens external link in new windowwww.erveodinc.nl

Opgave per e-mail:Opens window for sending email corryhuijbregts(at)gmail.com

Kosten voor leden: €5, inclusief koffie/thee(minimaal 15 personen voor een rondleiding, dus geef je snel op)

Vier het voorjaar!

Voor de liefhebbers: oude G&B's, nog in zwart-wit! Opens internal link in current windowInteresse?

Onze adverteerders

Opens internal link in current windowAdverteerders die onze afdeling steunen.

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien