foto's

Wat staat er op het programma?

Op 23 augustus kun je mee met een avondexcursie naar de Bloemenvereniging Floralia Borne. Deze vereniging houdt zich bezig met het planten en kweken van o.a. dahlia's en chrysanten. Al het werk wordt gedaan door vrijwilligers.
Je kunt je opgeven bij corryhuijbregts(at)gmail.com

Bij voldoende belangstelling starten we in het najaar weer met een cursus bloemschikken. Hiervoor is thea.dijkstra53(at)hotmail.com het aanspreekpunt.

Op onze "Groene Zondag'', 16 september, is nog plaats voor mensen die wat verkopen dat direct of indirect te maken heeft met tuinieren, planten en de natuur. Het is een markt waar 'liefhebbers' hun waar aan de man brengen. Daar ligt dan ook de nadruk op en niet op het commerciële. Hier vind je meer informatie.

de Duivelshof

Zaterdag 4 augustus hield de afdeling een geslaagde middagexcursie naar de tuin 'de Duivelshof' bij Losser. Na een droge én hete zomer kon je goed zien welke planten daar tegen kunnen. Bekijk de Opens internal link in current windowfoto's van Sini.

Onze adverteerders

Opens internal link in current windowAdverteerders die onze afdeling steunen.

Deze maand in Groei & Bloei

Kijk nou eens…..