foto's

Lezing op 10 oktober: 'alle kleine beestjes helpen'.

Dit is een lezing die eigenlijk verplichte kost is voor alle tuinliefhebbers.
Opens external link in new windowMarc Siepman, de zelfbenoemde ambassadeur van het bodemleven geeft sinds 2015 door heel Nederland lezingen over het bodemleven.

Kijk Opens internal link in current windowhier voor meer informatie.

NK Bloemschikken 2017

Er is van alles te zien en te beleven tijdens de tentoonstelling van het NK Bloemschikken. Je kunt kijken naar bijzondere en inspirerende demonstraties van top arrangeurs, leren over eetbare bloemen en nog veel meer. Hieronder volgt enige informatie over de diverse activiteiten, tijdens de tentoonstellingsdagen van het NK Bloemschikken, in de Beursfabriek te Nieuwegein.

De demonstraties vinden plaats op een bescheiden podium, met daarvoor stoelen in theateropstelling. Er passen veel mensen in de ruimte, maar kom op tijd, want vol=vol.

Na afloop van de demonstraties zijn de bloemstukken nog geruime tijd van dichtbij te bezichtigen.

Leden van Groei & Bloei hebben korting bij het evenement: Leden betalen slechts €7,50 in plaats van €10,00.

Kijk Opens external link in new windowhier voor aanvullende informatie.

Foto's

Sini Arendsen maakte een fotoreportage van het Opens internal link in current windowPlantarium in Boskoop.

Gratis!

Af te halen: Opens internal link in current windowvijverbak, ook te gebruiken als drinkbak in de wei of als zwembad voor de eendjes of als ....

Opens internal link in current windowAdverteerders die onze afdeling steunen
Om allerlei activiteiten te kunnen blijven organiseren, zoeken wij vrijwilligers. Meld je aan bij :
Opens window for sending emailmargriet(at)margrietmeijling.nl

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin:125 mm regen