Diversen & Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief Stuifmail hebben we medegedeeld, dat in 2013 er geen Tuinpost meer zal worden uitgegeven. Met een toenemende gerichtheid op internet, vindt het bestuur dat een papieren blad niet meer te rechtvaardigen is. Ook is er een algemene tendens in de maatschappij naar digitalisering en gebruik van websites als bron van informatie.

Om u als adverteerder de mogelijkheid te bieden om van deze digitale snelweg gebruik te kunnen maken doen we u het volgende aanbod.

• Het plaatsen van uw firmalogo op de adverteerderpagina.

• Een extra blad met beknopte informatie over uw bedrijf met eventueel een foto.

• Op dit extra blad kunt u ook lang lopende aanbiedingen laten plaatsen bv. 10% korting op ….

• Als er in het verleden al een verslag over uw bedrijf is geschreven kunnen we op deze pagina hiervoor een link aanmaken.

• Het logo kan ook doorgelinkt worden naar uw website.

De afdeling Groei & Bloei Enschede-Losser heeft zo ‘n 400 leden..

Onze website wordt momenteel bezocht door zo ‘n 20.000 bezoekers per jaar (2012)

Door de digitalisering van Tuinpost zal het aantal bezoekers in de toekomst sterk gaan stijgen. Bovendien is het mogelijk om op deze manier andere belangstellenden voor onze website te interesseren.

Het lijkt ons een geweldige kans om uw klantenkring uit te breiden.

We willen u als adverteerder natuurlijk ook graag behouden en doen daarom uw bedrijf het aanbod om voor € 50 per jaar van deze advertentiemogelijkheid gebruik te maken.

In de kolom links van deze pagina staan al een aanral adverteerderpagina ’s.

Een e-mail naar w.v.lier(at)home.nl is voldoende, wij nemen daarna contact met u op.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876